Clubhouse, wat is het en hoe werkt het?

 

Clubhouse is een social media app die alleen met live audio werkt. Zie het als een vorm van podcast met meerdere deelnemers, een drop in audio chat. De app is niet visueel ingesteld, je ziet elkaar niet. In Clubhouse hoor je alleen anderen praten, de app draait dus volledig op live audio. In de Clubhouse app neem je deel aan kamers (rooms), over allerlei verschillende onderwerpen, met deelnemers uit verschillende vakgebieden. Het aantal deelnemers in een kamer kan flink oplopen.

Clubhouse+wat+is+het+en+hoe+werkt+het+social+media+trainingen+door+mieke+langenhuizen+social+monday.jpg

Hoe is Clubhouse ontstaan?

Clubhouse is opgericht in het tweede kwartaal van 2020. De intentie van de oprichters was om ‘in stilte’ de app te ontwikkelen tot deze voldeed aan voldoende kwaliteit om de markt op te gaan. Echter werd de app al direct door veel early adopters omarmt. De Clubhouse app bevindt zich op dit moment nog in de bèta fase en was alleen toegankelijk op uitnodiging. Eerst kreeg alleen IPhone toegang, daarna kreeg ook Android (mei 2021) toegang. Momenteel zijn er veel updates. Heb je IPhone of Android, leg dan nu je naam vast, maar let op, kies deze naam verstandig want daarna kun je je gebruikersnaam maar één keer wijzigen.

Hoe werkt Clubhouse?

Clubhouse werkt met verschillende ‘kamers/rooms’. Wanneer je de app opent, kom je in de HALLWAY en zie je deze verschillende kamers. In deze kamers praten de aanwezigen met elkaar. Tik je op een kamer in deze hallway, dan ben je direct binnen als luisterend publiek. Je neemt deel en gaat weg wanneer jij wilt. Op deze manier neem je een kijkje in verschillende kamers en beslis je of je wel of niet luistert/deelneemt aan een gesprek. Op de foto hieronder zie je bij mijn room 12/5 staan. Dat betekent dat er op dat moment 12 mensen als publiek aanwezig zijn en 5 mensen als spreker. Een room vult zich snel wanneer jouw room in de townhall zichtbaar is. Verderop leg ik uit hoe het werkt wanneer jij spreektijd wilt. (Volg mij via deze link op Clubhouse, Mieke Langenhuizen @socialmonday)

NOTE: ik geef rondleidingen binnen de Clubhouse app, check mijn profiel voor datums en tijden!


 
Weergave van de Clubhouse townhall met live rooms.

Weergave van de Clubhouse townhall met live rooms.

 

Hoe krijg je toegang tot Clubhouse?

Om toegang te krijgen tot de Clubhouse app, had je een code nodig die je alleen op uitnodiging ontvangt. Je ontving deze code bijvoorbeeld van een lid dat al toegang heeft. Inmiddels is de app voor iedereen vrij toegankelijk. Je kunt echter nog wel steeds mensen uitnodigen via de app. Afhankelijk van jouw deelname in de app, verdien je meer ‘credits’ en nodig je meer mensen uit. Maar let op, of je nu een uitnodiging geeft of krijgt, zorg ervoor dat diegene te vertrouwen is want wanneer diegene zich niet gedraagt in de app, zal niet alleen hij/zij verwijderd worden, maar ook jij wordt dan verwijderd! Clubhouse heeft geen pardon, je wordt er gewoon echt uitgegooid!

Geef alleen een uitnodiging aan iemand die je echt vertrouwt en het liefst ook kent! Op je profiel staat namelijk duidelijk zichtbaar door wie jij uitgenodigd bent, en zo zijn beide profielen snel te verwijderen door Clubhouse. De eerste Nederlanders zijn al verwijderd uit de app.

Geef je uitnodiging absoluut veilig en strategisch weg! Zoals ik al zei, komt jouw naam op het profiel van diegene te staan. Jouw naam is vervolgens klikbaar en bezoekers kunnen daarmee makkelijk jouw profiel bezoeken. Geef je uitnodiging aan iemand die vak gerelateerd is (of juist niet!), iemand met een groot zakelijk netwerk, iemand met dezelfde doelgroep. Er is voldoende strategie om hierop los te laten, maak een verstandige en geen naïeve keus.

Onderin je bio voeg je de link naar je Instagram of Twitter toe. Ik ben inmiddels op Instagram in korte tijd met 40% gegroeid! Ook op Clubhouse groei ik enorm hard en haal ik er omzet en warme leads uit.

 
Richt je Clubhouse BIO in voordat je rooms bezoekt.

Richt je Clubhouse BIO in voordat je rooms bezoekt.

 

Hoe nodig ik iemand uit op Clubhouse?

Iemand uitnodigen op Clubhouse doe je via het envelopje dat boven in beeld verschijnt zodra je de app opent. Voer het telefoonnummer van diegene in de zoekbalk in en verstuur de uitnodiging. Vervolgens krijgt die persoon daar een melding van.

 
De Clubhouse uitnodigingen staan onder de envelop.

De Clubhouse uitnodigingen staan onder de envelop.

 

Kun je elkaar zien in Clubhouse?

Nee, je kunt elkaar niet zien in de Clubhouse app want deze app werkt puur op audio. Je maakt dus geen oogcontact en hoeft je geen zorgen te maken over je ‘uiterlijk’, wat je aan hebt, of hoe je omgeving/achtergrond eruit ziet. Vind je, voor de camera spreken ongemakkelijk, dan is dit sowieso een zeer interessante app voor je. Het enige dat je ziet zijn de profielfoto’s van de leden. Zie je bij de profielfoto een feesthoedje staan, dat betekent dat je nieuw bent op Clubhouse. Na 7 dagen verdwijnt het feesthoedje.

Ben je doof, dan is Clubhouse ook te gebruiken. Mijn technische kennis hierin gaat niet ver, maar ik heb begrepen dat je Clubhouse gesprekken live volgt via Google Meets, met je telefoon en laptop naast elkaar.

Hoe praat je in een groep?

Praten in een groep doe je door ‘je hand’ op te steken. Tik rechts onderin op het handje om te spreken. De moderator (met groen sterretje) krijgt hier een melding van en zal je toestemming geven om te spreken. Dat kan even duren en is afhankelijk van hoeveel mensen er willen spreken en in de wachtrij staan om te spreken. Het spreken werkt met de mute en unmute knop. Ben je niet aan het woord, zet je microfoon dan uit want anders hoort de kamer jouw achtergrondgeluiden. De moderator heeft overigens ook de mogelijkheid om jou op mute/unmute te zetten. Op je scherm zie je d.m.v. een ‘grijze ring om de profielfoto’, bij wie de microfoon open (unmute) staat. Voel je overigens niet verplicht om in de groep te spreken.

 
Clubhouse wat is het en hoe werkt het social media trainingen door mieke langenhuizen social monday 8.jpeg
 
 
Steek rechts onderin je hand op om te spreken in een room.

Steek rechts onderin je hand op om te spreken in een room.

 

Applaudisseren in een groep doe je door snel een aantal keren achter elkaar je microfoon open en dicht te zetten. Daardoor gaat de microfoon bij je profielfoto knipperen en hiermee creëer je wat extra interactie. Overigens weet nog niet iedereen dat dit op deze manier gebruikt wordt.

Hoe breng je anderen op de hoogte van een interessante room?

Zit je in een kamer, dan zie je rechts onderin een plusteken staan. Door hierop te drukken, kun je een ander Clubhouse lid op de hoogte brengen (Pingen) van de kamer waar jij op dat moment in bent. Via de zoekbalk kun je zelfs nóg gerichter op zoek naar iemand die jij wilt Pingen. Dit Ping-bericht verschijnt vervolgens als notificatie op de telefoon van de ander.

Hoe verlaat je een kamer?

De kamer verlaat je met de knop linksonder, ‘Leave quietly’. Anderen krijgen hier geen melding van dus als je zeker weet dat je de kamer wilt verlaten, druk dan op die button.


Clubhouse is alleen toegankelijk op uitnodiging, maar let wel op wie je uitnodigt!


Waarom is een duidelijke bio belangrijk?

Een duidelijke bio is belangrijk, en dan met name de eerste twee tot drie regels, omdat dit kan leiden tot klanten! Maak direct duidelijk waar jij jouw luisteraar mee helpt. Zie het als een tag line, kort krachtig, duidelijk en helder. Deze tagline is namelijk zichtbaar op diverse locaties binnen de Clubhouse app. (Er is meer ruimte in je bio, maar dit is alleen zichtbaar wanneer mensen jouw profiel echt bezoeken, en daar is dus een extra handeling voor nodig)

 
Het belang van een sterke Clubhouse bio omdat deze overal zichtbaar is.

Het belang van een sterke Clubhouse bio omdat deze overal zichtbaar is.

 

In het overzicht van ‘Find more people to follow’, zijn er slechts twéé regels van je bio zichtbaar, zie bovenstaande afbeelding. Wil je de aandacht van de kijker trekken, stop dan met een overkill aan emoticons, en get to the point!

Het is overigens wel zo dat je sommige emoticons juist wél slim in moet zetten. Emoticons zijn namelijk vindbaar via de zoekbalk, via de loep. Ben jij op zoek naar een fotograaf, plaats in de zoekbalk de emoticon van het fototoestel, en voilà, je krijgt een overzicht van fotografen die deze emoticon in hun bio hebben staan. Alle info in je bio wordt als zoekwoord gezien waarmee jij vindbaar bent. Richt je bio dus slim in.

Neem je deel aan een kamer, dan is het voor luisteraars mogelijk om tijdens de sessie op je profielfoto te tikken. Zorg er dus voor dat je profielfoto echt enorm duidelijk is zodat je herkenbaar bent. Tikt de luisteraar op je profielfoto, dan krijgt diegene een deel van jouw profiel te zien (zie onderstaande afbeelding). En ook hier weer zie je hoe belangrijk het is dat de eerste regels van je bio duidelijk en overzichtelijk zijn (Tip: ga niet met een lege bio een kamer binnen). Pas daarna kan de kijker evt. doorklikken, maar wederom is daar een extra handeling voor nodig. Maak het de kijker/luisteraar zo makkelijk mogelijk.

 
De eerste drie regels van je bio zijn belangrijk in de zoekresulaten van Clubhouse.

De eerste drie regels van je bio zijn belangrijk in de zoekresulaten van Clubhouse.

 

Maak je je bio Engelstalig of Nederlandstalig?

Je bio maakt je in de taal waar jouw voorkeur naar uitgaat. Het is wel zo dat je wellicht in het begin, je bio Engelstalig maakt. Dat komt omdat er in het begin meer Engelstalige gebruikers zijn dan Nederlandstalige gebruikers. Naarmate er meer Nederlandse gebruikers komen, maak je hierin aanpassingen. Dit zag je in het begin ook bij Instagram, later zijn bio profielen op Instagram, Nederlandstalig geworden. Volg mij op Clubhouse via deze link.


Kun je zelf een kamer/room starten?

Ja, het is mogelijk om zelf een kamer te starten, jij bent dan de moderator, en je maakt evt. meerdere mensen moderator. Wanneer je de app opent, zie je onderin een grote groene button ‘Start a room’. Vervolgens kies je uit een aantal mogelijkheden.

  • Openbare room, voor iedereen toegankelijk

  • Social room, met mensen die jij volgt (alleen zij zien deze room)

  • Closed room, alleen op uitnodiging en besloten

  • Room binnen een Club waar je lid van bent

 
De soorten rooms die je kunt starten op Clubhouse.

De soorten rooms die je kunt starten op Clubhouse.

 

Een moderator is herkenbaar aan het groene sterretje bij de profielfoto. Vervolgens vullen deze kamers zich met mensen die interesse hebben in het onderwerp van je kamer. Als moderator ben jij degene die mensen toevoegt en verwijdert, zodat je de kwaliteit van de groep bewaakt. Ga gesprekken aan, zoek de conversatie, deel kennis, deel tips, stel vragen, etc. Je ontmoet mensen vanuit de hele wereld, bekend, onbekend en zéér bekend.

Op je scherm zie je bovenin de moderators staan, daarna zie je de mensen staan die gaan spreken (de volgorde van spreken is van links naar rechts) en onderin zie je de groep mensen die in de kamer zijn en luisteren.

Je kunt een LIVE evenement organiseren en dit evenement verschijnt dan in een kalenderoverzicht. In de menubalk bovenin je scherm zie je dan een agenda icoontje staan. Wanneer je daar op klikt zie je een overzicht van alle geplande evenementen, de evenement suggesties voor jou en de events die jij organiseert. Afhankelijk van de soort mensen die jij volgt, krijg je specifieke events te zien.


Hoe plan je een room/event in op datum?

Een room plan je als volgt in op datum; open de app en ga bovenin naar je agenda en klik daarna rechts bovenin op de agenda met het plusteken. Geef je room/event een duidelijke naam. Vul de datum in en de tijd. Voeg evt. een co-host toe (overleg eerst met diegene) en zet onderin een duidelijke omschrijving van het event. Is de room klaar, dan verschijnt er de mogelijkheid om je roombericht te delen via social media. Ook kun je de link van je room kopiëren. Tip: plaats een Nederlands vlaggetje bij de naam van je room als deze Nederlandstalig is.

 
De room die ik samen met Giel Beelen deed op Clubhouse.

De room die ik samen met Giel Beelen deed op Clubhouse.

 

Wat zijn de taken van een moderator?

De taken van een moderator zien er  als volgt uit:

  • het toevoegen en verwijderen van deelnemers (tik op de profielfoto)

  • geeft aanwezigen het woord en kapt af of onderbreekt sprekers waar nodig

  • moedigt evt. de ‘stille’ aanwezigen aan om te spreken, maar het is oké als je alleen wilt luisteren

  • zorgt voor een veilige sfeer in de groep, geen discriminatie, aanzet tot haat, opruiing, etc.

  • bewaakt de toon van de conversatie

  • de ene moderator kan de andere verwijderen, let dus op wie je mede-moderator maakt


Clubhouse is een social media app die puur op audio gericht is, er zijn kamers waar je luistert of het podium pakt om te spreken


Hoe stuur je iemand een persoonlijk bericht in Clubhouse?

Het is inmiddels mogelijk om iemand binnen Clubhouse een persoonlijk bericht te sturen. Clubhouse noemt dit de ‘Backchannel’. Een Direct Message kan voor 1:1 en als groepschat. Via het Vlieger Icoontje start je de DM functie.

Tip: plaats op Clubhouse en Instagram dezelfde profielfoto zodat mensen je snel herkennen! Heb je nog geen Instagramaccount, via deze link lees je hoe je een Instagramaccount aanmaakt.

Het is ook mogelijk om in Clubhouse een private room te starten. Wil je met iemand een 1 op 1 gesprek dan kan dat wanneer jullie beiden elkaar volgen. Met de 9 puntjes rechts onderin zie je precies met wie jij een private room kunt starten en dus een 1 op 1 gesprek kunt voeren, zie het als een soort DM functie. Hier zie je ook wie van diegene op dat moment aanwezig is in een (openbare)room. Check dus regelmatig de ‘nine dots’.


Wat is het voordeel van Clubhouse?

Het grote voordeel van Clubhouse is dat je deelneemt met je stem. Waar je op andere social media platformen tekst typt om je verhaal over te brengen, hoeft dat bij Clubhouse niet. Je neemt deel terwijl je onderweg bent naar je werk of tijdens het sporten in de buitenlucht. Een ander pluspunt is dat je bij audio, de emotie, empathie en toon in de stemmen hoort, ook geef je met stem makkelijker de nuances aan. Nog een voordeel, je hebt hier (nog) geen last van bots die geautomatiseerd berichten plaatsen of van hardnekkige algoritmes.


Wat zijn de nadelen van Clubhouse?

De nadelen van Clubhouse zijn de vindbaarheid van je content op Google. In Clubhouse zijn de gesprekken LIVE, dat is je content, en that’s it! Er zijn geen opnames en niemand kan dus iets ervan terugvinden op Clubhouse of op Google. Daar ligt een uitdaging voor marketeers. Er worden soms ongevraagd opnames gemaakt, dat is niet toegestaan. Evt. opnames mogen alleen gemaakt worden door de oprichter van de room en deze moet altijd toestemming vragen aan de sprekers.

Het volgende nadeel is dat je een kamer kunt binnenlopen wanneer je wilt, het risico daarvan is dat luisteraars vragen dubbel stellen. Dubbel gestelde vragen zijn vervelend voor de aanwezigen.

Een ander nadeel van Clubhouse was dat zij toegang wilden tot je hele contactenlijst. Inmiddels heeft Clubhouse deze functie aangepast.

 
Ik host rooms met uitleg over Clubhouse, Instagram en LinkedIn.

Ik host rooms met uitleg over Clubhouse, Instagram en LinkedIn.

 


Hoe zet je Clubhouse zakelijk in en hoe haal je er omzet uit?

Clubhouse zet je zakelijk in door er o.a. een ‘fanbase’ op te bouwen d.m.v. personal branding. Deze fanbase bouw je op door het delen van je kennis, door de verbinding aan te gaan. Deze kennis deel je tijdens een room. Start een room op jouw vakgebied en deel hierin waarde. Clubhouse verschilt hierin niet van andere social media kanalen, en dat is logisch, want social media kanalen zijn SOCIAL. Door je kennis te delen, laat je je expertstatus zien en zullen anderen jou aanbevelen in hun netwerk, dat noem je Tought Leadership, het gevolg hiervan is omzet.

Denk na over je strategie, heb je een CTA (Call To Action) in je room en op je bio? Staat je mailadres in je bio? Is je Instagramprofiel openbaar zodat mensen je direct een DM kunnen sturen? Hebben luisteraars geen Instagram, geef aan dat ze via LinkedIn contact opnemen. Richt je marketingfunnel voor Clubhouse verstandig in en je merkt direct dat het leads genereert!

  • plan een wekelijkse room met jouw expertise

  • nodig gastsprekers uit, vergroot je netwerk

  • organiseer een meerdaagse minitraining

  • organiseer een netwerkevent waar ondernemers pitchen

  • zet je gekoppelde Instagram profiel actief in tijdens een room (crossmedia)

Je komt in contact met mensen waar je normaal echt nooit mee in contact zou komen, of überhaupt live naar zou kunnen luisteren. Zo zat ik in een room met 21 Savage, kwamen Jack van Gelder, Bas Smit, Youri van Gelder, Andy van der Meijde, Robert Kranenborg in mijn room luisteren en heb ik een room gehost met Giel Beelen.

Voor iedere business zijn er kansen op Clubhouse; voor artiesten, vastgoed, marketing, opvoeding, sport, financiële sector, accountancy, dokters, stand up comedians, businesscoaches en trainers. Maar ook podcasts, talkshows, etc. Als Social Media Specialist is Clubhouse voor mij een fantastisch platform waar ik kennis deel, en waar ik meer kan vertellen over de social media trainingen die ik geef.


Het is mogelijk om binnen Clubhouse iemand een persoonlijk bericht te sturen


Is het toegestaan om audio opnames te maken in Clubhouse?

Nee, het is niet toegestaan om audio opnames te maken in Clubhouse. Dit staat ook duidelijk beschreven in de voorwaarden van Clubhouse. Het is niet toegestaan om opnames te maken, gebruiken, verspreiden of te reproduceren. Maak je toch opnames, dan loop je absoluut het risico dat Clubhouse je verwijdert. En eenmaal weg, is nooit meer terug.

Er is echter één uitzondering hierop. Start jij een room dan mag jij audio opnames maken mits je expliciet toestemming hebt van de sprekers, én dit vooraf duidelijk communiceert. Overige deelnemers en luisteraars mogen geen opnames maken van jouw room. In de toekomst komt er een mogelijkheid dat recording optioneel wordt.


Hoe start ik een Club binnen Clubhouse?

Een Club starten binnen Clubhouse is mogelijk wanneer je regelmatig rooms host en je inzet als spreker of moderator. Een Club is iets anders dan een room/kamer. Zie een Club als ‘jouw VIP pagina’, vergelijkbaar met een Facebookgroep. Mensen kunnen member worden van jouw Club. Leaders daarentegen zijn speciale leden en zij kunnen in de Club, rooms starten, events inplannen, maar zij kunnen geen leden toevoegen of verwijderen.

Een Club herken je aan het ‘kleine groene huisje’. Om een Club te starten ga je naar je eigen profiel en tik je onderin op het plusteken. Ben je klaar met het maken van je eigen Club, dan tref je deze als eerste aan in de rij van de Club-icoontjes.

Mijn Clubs volg je via onderstaande links:

 
Een Club aanmaken via het Plus Icoontje.

Een Club aanmaken via het Plus Icoontje.

De Club Social Media Nederland.

De Club Social Media Nederland.

 

Wat is PTR?

PTR betekent PULL TO REFRESH en hoor je wellicht in Engelstalige groepen voorbij komen. Neem je deel aan een kamer als luisteraar of als spreker dan refresh je je pagina, je beeldscherm, door van boven naar beneden te vegen. Hier kan om gevraagd worden om verschillende redenen, bijvoorbeeld omdat er nieuwe sprekers komen of omdat de moderator haar/zijn profielfoto vervangt om het beeldmerk van haar/zijn club te laten zien of ter ondersteuning van een specifieke uitleg. Je profielfoto snel vervangen terwijl je in een room bent; plaats je vinger vast op je profielfoto rechts bovenin en je komt direct in je fotogalerij terecht.


Hoe blokkeer ik een Clubhouse lid?

Een Clubhouse lid blokkeer je door naar het profiel van diegene te gaan en vervolgens klik je op de drie puntjes rechts bovenin. Daarna klik je op ‘block’. Geblokkeerde profielen kunnen vervolgens niet deelnemen aan kamers die jij hebt opricht, kamers waarvan jij moderator bent, of kamers waarin jij spreekt.

Kamers waar de geblokkeerde persoon spreekt, krijg jij niet te zien in je feed. Maar jij hebt (helemaal onderin de Townhall/Startpagina) wel de mogelijkheid om deze ‘verborgen kamers’ te zien en zelf te beslissen of je toch deelneemt ondanks de aanwezigheid van deze geblokkeerde persoon. Personen die veelvuldig geblokkeerd zijn door jou en anderen, herken jij aan het uitroepteken bij hun profiel. Ik verwacht dat er m.b.t. de blokkeermogelijkheden, nog verschillende updates komen vanuit Clubhouse.


opnames maken, gebruiken, reproduceren of verspreiden is niet toegestaan volgens de richtlijnen van Clubhouse


Adverteren op Clubhouse, hoe zit dat?

Adverteren op Clubhouse in niet mogelijk. Paul Davison, één van de oprichters van Clubhouse gaf op 28 februari 2021 in een room (waarin ik aanwezig was) aan dat er géén advertenties komen op Clubhouse en dat zij géén data delen met derde partijen. Paul gaf aan dat het in de toekomst mogelijk wordt dat bezoekers betalen voor toegang tot rooms of dat luisteraars tipgeld kunnen geven. Het is dus nog afwachten wat de verdere ontwikkeling hierin is.


Hoe krijg ik contact met Clubhouse?

Contact krijgen met Clubhouse kan via verschillende wegen. Contact via Clubhouse omdat je een tip hebt voor verbetering van de app, doe je via deze link. Clubhouse stelt het op prijs dat gebruikers meedenken om zo de app te optimaliseren. Heb je tips voor verbetering of heb je een idee voor een handige feature, stuur dus gerust via bovenstaande link een bericht naar Clubhouse. Heb je dringende vragen en wil je rechtstreeks contact met Clubhouse, stuur dan een mail naar support@joinclubhouse.com

Wil je je verdiepen in specifieke onderdelen van Clubhouse, via deze link ga je naar de Clubhouse Guide en tref je alle info aan die er op dit moment te vinden is over Clubhouse. Meer weten over het verbeteren van je audio, lees dan hier wat Clubhouse daar over schrijft.

 
Een duidelijk ingericht Clubhouse profiel is onmisbaar.

Een duidelijk ingericht Clubhouse profiel is onmisbaar.

 

Wat moet je nog meer weten over Clubhouse?

Enkele belangrijke punten die je nog moet weten over Clubhouse:

  • je mag alleen je eigen identiteit gebruiken en geen fakeaccount

  • je moet 17+ zijn om deel te nemen

  • je mag geen opnames maken en deze gebruiken, reproduceren of verspreiden

  • je mag geen kunstmatige intelligentie toepassen op het platform

  • je kunt te allen tijde een lid ontvolgen en blokkeren

  • pen en papier bij de hand want er is geen herhaling van de livestream

  • Clubhouse is binnen social media een echte game changer!

Momenteel volgt de ene update zich na de andere op. Het kan zijn dat jij functies nog niet hebt, die een ander wel heeft. Heb vooral nog even geduld.

 
Checklist Social Media door Mieke Langenhuizen van Social Monday Trainingen.png
 

MELD JE NU AAN VOOR MIJN SOCIAL MEDIA TIPS EN ONTVANG:

  1. Direct toegang tot de gratis Social Media Checklist

  2. Belangrijke en praktische Social Media tips per e-mail

  3. Korting op e-books, trainingen en evenementen

(…check snel wat je wel en vooral NIET moet doen op social media…)

Je gegevens zijn veilig, afmelden kan altijd. Check hier de Privacy Policy.


Social Monday Mieke Langenhuizen

Je las een blog van Social Monday

Interesse in een social media training? Neem contact op voor de mogelijkheden en stuur een mail naar info@socialmonday.nl.


TIP!
Wil je meer halen uit social media? Wil je meer engagement, interactie, leads en sales? Meld je aan voor mijn workshops en trainingen, ik help je graag verder. Momenteel is er extra ruimte voor 1 op 1 trainingen en trajecten.

Social Monday geeft social media trainingen aan bedrijven, ondernemers en iedereen die zakelijk actief is op social media, LinkedIn, Instagram, Facebook. Pas wanneer je de achterliggende gedachte van social media echt begrijpt, zet je het zakelijk succesvol in.

 
Mieke Langenhuizen