Samen gaan we kijken naar welke kanalen, voor jouw bedrijf het beste geschikt zijn, en welke je het beste kunt inzetten. Wat de kansen voor je bedrijf zijn op social media, maar ook wat de valkuilen en uitdagingen gaan worden. Van hieruit maken we samen een strategie toegepast op jouw bedrijf.  Deze brainstormsessie kan bij jou op het bedrijf, zodat ik het bedrijf beter leer kennen. Uiteraard is het ook mogelijk om dit op een andere inspirerende locatie naar wens te doen.

 

Voor wie?

Voor ondernemers die behoefte hebben aan een partner om te brainstormen over wat social media voor hun bedrijf kan betekenen. Brainstormen over welke kanalen en welke strategie hiervoor het beste ingezet kunnen worden.


Wat leer je?

Je leert welke kanalen je het beste voor je bedrijf inzet om je doelgroep te bereiken. Je leert de valkuilen en krijgt nieuwe inzichten op social media voor je bedrijf. Je krijgt inzicht in de kansen voor meer zichtbaarheid voor je bedrijf, en ziet wat storytelling voor je bedrijf op social media doet. Je leert hoe je een social media strategie maakt om een koers te varen, en je doelen bereikt.

Online kan niet zonder offline. Je leert ook hoe je de connectie maakt met je offline activiteiten. Welke netwerken zijn er en hoe maak je contact met andere organisaties en professionals. Door op beiden zichtbaar te zijn, ben je top of mind bij bedrijven en ondernemers.

Na deze dag heb je voldoende kennis in huis om op de juiste wijze flink aan de slag te gaan met social media.

De brainstormsessies zijn 1 op 1. Daardoor is er ruim voldoende aandacht voor al je vragen en ideeën. Een brainstormsessie met strategie duurt ongeveer 1 dagdeel, intake via e-mail. Uiteraard kun je de sessie uitbreiden naar een volle dag.


Social Monday Media_SP0053-5155.jpg

Waar, wanneer, tarief

Datum:      in overleg, wat jou schikt
Tijdstip:     in overleg
Locatie:     in overleg
Tarief:       1.237,-- (excl. BTW) per persoon per dagdeel

Op de trainingen en brainstormsessies zijn de algemene voorwaarden van toepassing.